reporting

CRM integratie

Een volledig soepel verkoopproces verdient een goede CRM. Pipedrive is betaalbaar en gebruiksvriendelijk. Wij helpen met de intergratie met Solar Monkey.

exacte opbrengstberkeningen

Ontwerp software

Binnen één minuut een zonnesysteem ontwerpen. Snel een passend legplan maken. Met duidelijke afbeeldingen. Efficiënter werken en betere conversies.

-IPbbyg7UK1VqnEULihKB9rJl_f_zInlIe_pl9wbfvs,YRyu18zx3GTorlhmjpPzDLPMJowRQYv9Oe0DQdui4FQ,Yj2dqg-qBjg1ldDD_4pRqCKQer6TUkTdqK-j29W7_vo

Monitoring

We leveren monitoring diensten voor zowel B2B als B2C. De klant krijgt zekerheid door inzicht in de werkelijke presetaties van het zonnesysteem.

screenshot-docs.google.com-2017-05-22-20-48-24

Live Help Chat

Ons team staat klaar om gebruikers te ondersteunen en updates te communiceren. Zij zijn we bereikbaar om feedback te verwerken en onze beloften waar te maken.

image020

Risico analyse

Solar Monkey voorziet klanten van een opbrengstberekening inclusief statische zekerheid en deviatie. Zo kunnen scenario’s voorspeld worden.

image019

Short term forecasting

Solar Monkey levert oplossingen voor het voorspellen van zonne-energie output in de nabije toekomst.  Het belang zal in de komende jaren alleen maar toenemen.