Zonnegarant monitoring

“Samen meten is zeker weten”

Consumenten zoeken leveranciers die zekerheid bieden. Zonnegarant Monitoring is een oplossing, waarmee aanbieders van zonnepanelen zich kunnen onderscheiden in de markt.

Win het vertrouwen met onafhankelijke monitoring

De werkelijke prestaties van een zonnesysteem worden door Solar Monkey gemeten en vergeleken met de verwachtingen. Kortom we match de actuele KNMI-data met onze wetenschappelijke software. Als de opbrengst achter blijft, kan direct actie worden ondernomen.

Onze verantwoordelijkheid, jouw klantrelatie

Solar Monkey deelt de verantwoordelijkheid, zodat we samen meer zekerheid van zonnestroom bieden. Wij zorgen dat zowel de leverancier als de consument op de hoogte zijn van de prestaties van de zonnepanelen. Zo verlagen we de drempel door zekerheid en nazorg te bieden. In onze communicatie treden we als partners op, met respect voor jouw klantrelatie.

Voor eenmalig €125 (excl. btw) wordt een zonnesysteem 10 jaar lang gemonitord met ieder kwartaal een prestatierapport en tussentijds een melding als iets opvallends zich voordoet.

Wil je je ook onderscheiden middels onafhankelijke monitoring? Neem contact op om samen te bespreken hoe Zonnegarant Monitoring ook jou meer zekerheid kan bieden.

info@solarmonkey.nl