Jan Pieter Versluijs

Founder / CEO

Mijn passie voor ondernemerschap en duurzaamheid zorgden ervoor dat ik in 2014 mijn carrière als operationeel management consultant bij Newton Europe beëindigde zodat ik me volledig kon storten op de start en groei van Solar Monkey. Ik ben er van overtuigd dat zonne-energie een belangrijke rol zal spelen in het opwekken van energie in de toekomst, en het leveren van een bijdrage aan deze ontwikkeling is fantastisch. Met de voorspellingsmodellen van Solar Monkey en de opbrengstgaranties van Zonnegarant zullen wij meer zekerheid creëren om deze fantastische markt verder te doen groeien.

Mels van Hoolwerff

Founder / CFO

Het creëren van duurzame energievoorzieningen is niet alleen goed voor het milieu, maar het is ook essentieel voor het worden van een onafhankelijke speler in de economie. De meest directe en effectieve manier van duurzame energie is zonne-energie. Om het grootschalig gebruik van zonne-energie te vergemakkelijken en te versnellen hebben we meer kennis en inzicht nodig, zowel op het niveau van de consument als op zakelijk niveau. Solar Monkey streeft er naar deze inzichten in kaart te brengen en met elkaar te verbinden.

Tino de Bruijn

Cofounder / Lead Software Developer

Als User Interface designer en developer in één kan ik het proces van applicatieontwikkeling van een idee naar een concreet, afgewerkt bruikbaar systeem brengen. Hier komt mijn ervaring van vele verschillende software projecten in verschillende projecten ineen bij een mooie, uitdagende en veelzijdige applicatie. Ik haal veel voldoening uit het neerzetten van de combinatie techniek, software en gebruikservaring. Als mooi zij-project werk ik nog steeds jaarlijks mee aan de Lowlands website.

Jaap Donker

Software Developer

Naast mijn studies werktuigbouwkunde en bio-robotica aan de TU Delft heb ik een grote passie voor software development ontwikkeld. Na deze passie jarenlang te hebben ingezet bij Prime Vision ben ik vanaf 1 mei actief bij het ontwikkel-team van Solar Monkey. Ik hou me voornamelijk bezig met de ontwikkeling van de online applicatie om deze nog beter, sneller, en klantvriendelijker te krijgen.

Vadim Galaktionov

Data Analyst

Ik studeerde International business Adminisitration in Tilburg waarna ik voor mijn master studie business information management bij de Erasmus universiteit in Rotterdam uit kwam. Hier heb ik een passie voor data-analyse en machine learning algoritmes ontwikkeld. Deze kennis pas ik nu toe bij het analyseren en modelleren van de opbrengst van onze zonnepaneel systemen. Met mijn inzet kunnen wij bij Solar Monkey deze opbrengsten een stuk beter voorspellen! In mijn vrije tijd ben ik een fervent fotograaf.

Pieter Stokkink

Front End Developer

Tijdens mijn studie filosofie hield ik mij vooral bezig met de vorming van ethiek in samenlevingen door de geschiedenis heen. Nadien heb ik mijn blik verschoven naar de relatie tussen mens en natuur. Met mijn switch naar programmeur gebruik ik software om onze ecologische voetafdruk te verminderen. Ik ben blij dat ik nu kan bijdragen aan het opbouwen van de infrastructuur die ons helpt de relatie tussen mens en natuur te verbeteren.

Matthijs Groot

Business Development Monkey

Het leuke van Solar Monkey is dat ik iedere dag in contact ben met de personen die daadwerkelijk bijdragen aan een duurzamere wereld. Met Solar Monkey en Zonnegarant help ik hen om hun werk makkelijker en efficiënter te maken.

Robin Blankenstein

Business Development Monkey

Met mijn passie voor een goed gesprek en het contact met mensen, alsmede mijn dienstverlenende kwaliteiten is het aan mij om relaties aan te gaan, op te bouwen, uit te breiden en te onderhouden. Dit doe ik met veel plezier en met als doel de relaties zo goed mogelijk te helpen bij de knelpunten, feedback ter harte te nemen en terug te koppelen en hen te allen tijden een goed gevoel mee te geven.

Student Support team

Arvind, Cheyenne, Declan, Kees, Jesper, Julius, Merijn, Thomas & Thomas, Tim en Yasmin!

Op ieder aspect van onze bedrijfsvoering wordt Solar Monkey gesteund door een fantastisch team van enthousiaste studenten. Samen met de TU Delft en andere onderwijsinstellingen maken we van hun betrokkenheid een leerzame periode waarin ze direct kunnen bijdragen aan onze gezamenlijke missie.