JP Versluijs pasfoto ResizedJp_500-600px

Jan Pieter Versluijs

Founder / CEO

Mijn passie voor ondernemerschap en duurzaamheid zorgden ervoor dat ik in 2014 mijn carrière als operationeel management consultant bij Newton Europe beëindigde zodat ik me volledig kon storten op de start en groei van Solar Monkey. Ik ben er van overtuigd dat zonne-energie een belangrijke rol zal spelen in het opwekken van energie in de toekomst, en het leveren van een bijdrage aan deze ontwikkeling is fantastisch. Met de voorspellingsmodellen van Solar Monkey en de opbrengstgaranties van Zonnegarant zullen wij meer zekerheid creëren om deze fantastische markt verder te doen groeien.

Mels van HoolwerffRESIZED_500-600px

Mels van Hoolwerff

Founder / CFO

Het creëren van duurzame energievoorzieningen is niet alleen goed voor het milieu, maar het is ook essentieel voor het worden van een onafhankelijke speler in de economie. De meest directe en effectieve manier van duurzame energie is zonne-energie. Om het grootschalig gebruik van zonne-energie te vergemakkelijken en te versnellen hebben we meer kennis en inzicht nodig, zowel op het niveau van de consument als op zakelijk niveau. Solar Monkey streeft er naar deze inzichten in kaart te brengen en met elkaar te verbinden.

tino_500-600px

Tino de Bruijn

Cofounder / Lead Software Developer

Als User Interface designer en developer in één kan ik het proces van applicatieontwikkeling van een idee naar een concreet, afgewerkt bruikbaar systeem brengen. Hier komt mijn ervaring van vele verschillende software projecten in verschillende projecten ineen bij een mooie, uitdagende en veelzijdige applicatie. Ik haal veel voldoening uit het neerzetten van de combinatie techniek, software en gebruikservaring. Als mooi zij-project werk ik nog steeds jaarlijks mee aan de Lowlands website.

unnamed (1)

Olivier Noorduyn

Director Marketing & BD

De markt rondom zonnepanelen ontwikkelt zich razendsnel. Ik steek mijn enthousiasme in het toegankelijk maken van duurzame innovaties. Ik heb vier jaar bij een grote zonnepanelenleverancier advies verzorgd voor consumenten en campagnes gelanceerd met bedrijven. Met mijn ervaring kan ik inspelen op de wensen van onze partners. Solar Monkey versnelt de energietransitie door het bieden van gemak en zekerheid. Ik vertaal de voordelen van onze software en diensten middels mijn creatieve rol in onze groeiende organisatie.

pasfoto Jaap_500-600px

Jaap Donker

Software Developer

Naast mijn studies werktuigbouwkunde en bio-robotica aan de TU Delft heb ik een grote passie voor software development ontwikkeld. Na deze passie jarenlang te hebben ingezet bij Prime Vision ben ik vanaf 1 mei actief bij het ontwikkel-team van Solar Monkey. Ik hou me voornamelijk bezig met de ontwikkeling van de online applicatie om deze nog beter, sneller, en klantvriendelijker te krijgen.

vadim_geflipt_500-600px

Vadim Galaktionov

Data Analyst

Ik studeerde International business Adminisitration in Tilburg waarna ik voor zijn master studie business information management bij de Erasmus universiteit in Rotterdam uit kwam. Hier heb ik een passie voor data-analyse en machine learning algoritmes ontwikkeld. Deze kennis pas ik nu toe bij het analyseren en modelleren van de opbrengst van onze zonnepaneel systemen. Met mijn inzet kunnen wij bij Solar Monkey deze opbrengsten een stuk beter voorspellen! In mijn vrije tijd ben ik een fervent fotograaf.

pieter

Pieter Stokkink

Front End Developer

Tijdens mijn studie filosofie hield ik mij vooral bezig met de vorming van ethiek in samenlevingen door de geschiedenis heen. Nadien heb ik mijn blik verschoven naar de relatie tussen mens en natuur. Met mijn switch naar programmeur gebruik ik software om onze ecologische voetafdruk te verminderen. Ik ben blij dat ik nu kan bijdragen aan het opbouwen van de infrastructuur die ons helpt de relatie tussen mens en natuur te verbeteren.

Matthijs

Matthijs Groot

Business Developer

Zonne-energie heeft de potentie om de leidende vorm van energie te worden. Daarnaast is het natuurlijk ook super tof om je eigen energie te kunnen produceren op je dak en daarmee bij te dragen aan meer duurzame energie. Door gebruik te maken van Solar Monkey wordt het daarnaast een stuk eenvoudiger om snel een goed plan van zonnepanelen te leggen op het dak. Ik help je graag om onze software te gebruiken om jouw werk makkelijker en efficiënter te maken.

MAX

Max Doesburg

Software Developer

Spending a lot of time in the outdoors in New Zealand helped to develop my passion for renewable energies, which are vital to ensure environmental sustainability. I studied electrical engineering, and have always had a strong interest in software. After leaving New Zealand to explore this part of the world, I became involved in the development team at Solar Monkey, where I will improve my software skills while helping to develop the app and spread the use of solar energy!

Solar Monkey Galgenwaard

Student Support team

Declan, Merijn, Kees & Jesper!

Op ieder aspect van onze bedrijfsvoering wordt Solar Monkey gesteund door een fantastisch team van enthousiaste studenten. Samen met de TU Delft en andere onderwijs-instellingen maken we van hun betrokkenheid een leerzame periode waarin ze direct kunnen bijdragen aan onze gezamenlijke missie.