De service achter de software

Solar Monkey meer dan alleen ontwerp software
Hoewel wij bekend zijn geworden door onze geavanceerde software voor het ontwerpen en doorrekenen van zonnesystemen, is Solar Monkey meer dit. Wij helpen installateurs zich te onderscheiden met een totaalpakket voor het efficiënt ontwerpen van zonnepaneel-systemen en calculeren de opbrengst van de zonnepanelen. Van CRM integratie, tot offertes uitdraaien en van marketing-materialen, tot het monitoren van opbrengstgaranties.

Software met service op maat
Onderdeel van het totaalpakket is het servicegedeelte terwijl je gebruikt maakt van de software: de Live Help Chat. Acht uur op een dag kun je via de App met één druk op de rode knop een vraag stellen aan een van onze Solar Monkey medewerkers.

Ons team – inclusief onze eigen developers-  staat elke dag van de werkweek paraat om je direct zo goed mogelijk te ondersteunen terwijl je bezig bent met de ontwerp software. Loop je ergens tegenaan? Dan kijken we direct mee en helpen je weer op weg.  Zo bespaar jij de tijd die je wilt en zorgen we dat het gebruik van de software een soepele ervaring is.

screenshot-app.solarmonkey.nl-2017-05-23-11-07-43

Altijd open voor feedback van gebruikers
Naast het feit wij graag “live” vragen beantwoorden, is een ieders input voor ons van groot belang. Continu zijn onze developers bezig met het verbeteren en updaten van de software aan de hand van de wensen van gebruikers. Via de Live Help Chat verzamelen wij informatie om de ervaring en functionaliteiten te optimaliseren.

screenshot-app.solarmonkey.nl-2017-05-23-11-08-59

Nieuwe functionaliteiten? We brengen je op de hoogte
We gebruiken deze manier van communiceren dus ook actief als we jou iets willen vertellen of vragen. Zodra een nieuwe verbetering of update in de software is geïmplementeerd, wordt dit automatische via de Live Help Chat toegelicht. En ook hierop ontvangen we graag je feedback zodra je het hebt geprobeerd of direct iets wilt delen.

screenshot-app.solarmonkey.nl-2017-05-23-11-14-52

 

Samen blijven we ontwikkelen in deze snel veranderende zonnepanelenmarkt om de energietransitie te versnellen met software en services.

Via de Live Help Chat houden blijf je natuurlijk op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Wil je ook per e-mail op de hoogte worden gehouden? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief. Deze komt eens in de zes weken uit. Zo houden we iedereen op de hoogte van vacatures, releases, events en toffe projecten.